uw wensen zijn
onze uitdaging

de focus op kwaliteit

bedruk textiel is toeleverancier van 0.a. de volgende merken

bedrukkingen

Bij de bedrukking van uw logo of beeldmerk op kleding of een ander eindproduct zijn er verschillende zaken waar rekening mee moet worden gehouden. Op welk materiaal moet het komen? Wat is de kleur van de ondergrond? Waar wordt het voor gebruikt? Bedruk Textiel neemt uw wensen in acht en denkt graag met u mee.

 

'de focus op kwaliteit'

ZEEFDRUK TRANSFERS

Deze transfers zijn van een zeer hoge kwaliteit en zorgen ervoor dat de kleuren van uw logo gewaarborgd blijven. Onze transfers zijn getest bij TNO op 100 wasbeurten, waarna de transfers nog steeds intact zijn. Deze transfers worden oplosmiddelvrij geproduceerd en zijn dus niet alleen goed voor uw kleding, maar ook voor het milieu!

Full colour transfers

Bedruk Textiel beschikt over de nieuwste techniek van full colour printen d.m.v. ''Direct To Film'' (DTF). Uw logo wordt rechtstreeks op een transparante onderlaag geprint om vervolgens op uw kledingstuk te worden gedrukt. Ook zijn DTF transfers niet schadelijk voor het milieu omdat er gebruik wordt gemaakt van inkten op waterbasis en er geen chemische producten in verwerkt zijn.

FLEX TRANSFERS

Flex transfers worden d.m.v. een snijmachine uit flex folie gesneden en worden gebruikt voor kleinere aantallen welke over het algemeen in 1 kleur gedrukt worden op uw kleding.

borduren

Voor een luxe uitstraling  van uw logo maken wij gebruik van borduurmachines. Uw logo wordt gedigitaliseerd en omgezet naar een aantal borduursteken dat gebruikt zal worden. Vervolgens kunnen wij aan de hand van de gemaakte borduurkaart uw logo met het juiste kleur garen vervaardigen op uw kledingstuk.

 

 

eindeloze mogelijkheden

De mogelijkheden van het bedrukken van uw bedrijfs- of sportkleding zijn eindeloos!

Wilt u meer weten? Maak dan gerust een afspraak met ons.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ontwerp: Buro Vijf