uw wensen zijn
onze uitdaging

de focus op kwaliteit

bedruk textiel is toeleverancier van 0.a. de volgende merken

bedrukkingen

Bij de bedrukking van uw logo of beeldmerk op kleding of een ander eindproduct zijn er verschillende zaken waar rekening mee moet worden gehouden. Op welk materiaal moet het komen? Wat is de kleur van de ondergrond? Waar wordt het voor gebruikt? Bedruk Textiel neemt uw wensen in acht en denkt graag met u mee.

 

wij kijken samen met U op welke manier wij het beste resultaat voor U kunnen realiseren.

Zeefdruk transfers

Deze transfers zijn van een zeer hoge kwaliteit en zorgen ervoor dat de kleuren van uw logo gewaarborgd blijven. Onze transfers zijn getest bij TNO op 100 wasbeurten, waarna de transfers nog steeds intact zijn! Deze transfers worden oplosmiddelvrij geproduceerd en zijn dus niet alleen goed voor uw kleding, maar ook voor het milieu!

borduren

Ook voor het borduren van uw logo draait Bedruk Textiel zijn hand niet om. Uw logo wordt gedigitaliseerd en omgezet naar het aantal borduursteken dat gebruikt zal worden in het borduurproces. Uw logo kan door Bedruk Textiel rechtstreeks op de kleding worden geborduurd, maar ook als losse emblemen worden geleverd.

RECHTSTREEKSE ZEEFDRUK

Zeer geschikt voor grote oplages, vanuit een zeefdrukraam worden de kleuren rechtstreeks op de textiel aangebracht.

full colour transfers

Wanneer u kleine oplages nodig heeft in meerdere kleuren (bijvoorbeeld foto’s in full colour) dan is een digitale transfer de juiste oplossing. Deze bedrukkingstechniek is mogelijk op textiel, sporttassen bestaande uit katoen, polyester of een mix van beide.

flex transfers

Flex transfers worden gebruikt om kleine aantallen logo’s te snijden welke over het algemeen in 1 kleur gedrukt worden op uw kleding. De folie van een flex transfer is alleen wel minder geschikt bij kleinere details in uw logo of beeldmerk.

eindeloze mogelijkheden

De mogelijkheden van het bedrukken van uw bedrijfs- of sportkleding zijn eindeloos! Wilt u meer weten? Maak dan gerust een afspraak met ons..

Ontwerp: Buro Vijf | Development: Haagen Web & App